Här finner du alla våra lediga tjänster

Vill du skicka en intresseanmälan/spontanansökan kan du skicka den till info@energioteknik.se. För lediga tjänster anges aktuell adress i annons.

Serviceelektriker

Publicerad: 2018-10-26 (uppdaterad 2019-12-13)

I arbetsuppgifterna som serviceelektriker ingår att självständigt planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll för ETAB’s kunder. Uppdragen är omväxlande och varierande.

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har erfarenhet från yrket, inom service eller entreprenad. Du arbetar självständigt och har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av styr- och regler. B-körkort är ett krav då våra uppdrag är förlagda i hela Värmland och norra Dalsland.

Som person är du driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har mycket god samarbetsförmåga.

En trevlig kundkrets och entusiastiska arbetskamrater väntar dig så välkommen med din ansökan!

Övrigt
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Sista ansökningsdag: Skicka din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.

Ansökan:
jan.rosendal@energioteknik.se

Kontaktperson:
Jan Rosendal
0570-72 70 91
jan.rosendal@energioteknik.se